Alle produksjoner er forskjellige. Vi benytter et stort og allsidig nettverk som alltid møter de ulike behovene på beste måte. Vårt nettverk består av erfarne regissører, fotografer, animatører, klippere, lydteknikere, komponister, stemme-artister og mye annet. Vi setter vår ære i å finne de beste menneskene til akkurat din produksjon. Vi sørger for kvalitet og kontinuitet gjennom hele prosessen – fra idéutvikling til ferdig film.

hans.png
tab.png

Hans Munkevik
Daglig leder og produsent

Hans Munkevik har 30 års erfaring innen produksjon av TV, reklame og film. Han begynte som lydtekniker i 1987 og ble senere ansatt i Sveriges Television som klipper. Deretter har han jobbet som flerkameraregissør, TV-produsent og regissør på forskjellige prosjekter i mange ulike sjangere. I 2000 startet Hans Snöball Film og utviklet dette selskapet til å bli et av de ledende i Norge innen sitt felt. Han laget sannsynligvis en av landets første content marketing serier for Statkraft allerede i 2002. Hans brenner for filmfortelling og innhold – alltid med kundens utbytte for øyet.

Telefon: 90 01 33 06
hans@filmkonsulentene.no

Tor Arne Bjerke
Innholdsutvikler

Tor Arne har holdt på med kommunikasjon i nær sagt alle former, helt siden han i 1990 var redaktør i russeavisa på Kongsberg. Tor Arne er utdannet ved dokumentarlinja på Høgskolen i Lillehammer. Han er uvanlig allsidig og arbeider både med tekst, musikk, scene og film – gjerne samtidig. Tor Arne har produsert en rekke prisbelønte dokumentar- og kortfilmer og vært innom de fleste formidlingskanaler – fra lokalavis til riksdekkende TV. De siste fem årene har han jobbet nesten utelukkende med innhold for nett. Tor Arne jobber med innhold både på papiret og som regissør.

Telefon: 97 67 27 08
torarne@filmkonsulentene.no